• Honda ST 1300 Pan European

  • Mercedes-Benz GLC 250d

  • Scania LBS 141

  • Scania T 142

  • Genealogia

Pikku hiljaa hommia jatkettu. Akkuteline tuli kuntoon ja maalasin mustaksi. Kun runko jossain vaiheessa maalataan kokonaan uudestaan, luultavasti maalautan akkutelineen rungon vielä uudelleen saman väriseksi kuin runko tulee olemaan. Vain kansi jäisi mustaksi.

 

Sisustuslevyjen rakentelu on jatkunut. Vasemman oven levyt ja vasen sivulevy oli koeluontoisesti liimattavana alan ammattilaisella. Siitä ei ihan timantti tullut koska muovit on osittain venyneet, ei ihan sileää saa millään. Alle laitettiin 3 mm superloni niinkuin niissä on ollutkin. Vein kuitenkin loputkin levyt samalle kaverille liimaukseen (koska oli halpaa kuin saippua).

Kattoelementin levyt leikkasin tänään. Aika ohutta on se reiitetty kovalevy, mutta samanpaksuista se on kuin alkuperäinen. Aika taajaan sitä saa ruuvata kiinni kattoon että se olisi yhtään siisti. Kovasti ne alkuperäiset levyt oli venyneet. Onneksi mittailin myös itse hytistä => 2-3 milliä lyhyemmät sai tehdä. Vien ne liimaukseen huomenna. Siihen on uusi reiitetty keinonahkamateriaali eli ainakaan ei pitäisi olla venynyt/vanunut.

Tässä on piirtely käynnissä, kattoluukku ja johtoluukut vaatii aukot.

 

Lattian ihmettely myös jatkunut. Leikkasin kaikki loput ruosteiset kohdat pois ja tein niihin valmiiksi palat. Tarkoitus vierailla veljen pajalla liimaamassa ne Migillä kiinni. Samalla kertaa harsitaan kasaan myös telin noston kaappi.

'

 

Pitää nyt tuo hitsausreissu tehdä niin pääsee eteenpäin. Sen jälkeen irrotan tuulilasin ja kunnostan sen reunan. Sen jälkeen voin maalata kaikki hytin näkyviin jäävät kohdat samalla kertaa siniharmaaksi. Sitten ollaan jo aika lähellä että voi aloittaa kokoamaan. Tavoite on edelleen se että syyskuun alussa ajelen Riihimäelle Rauta & Petrooli -tapahtumaan niin että hytti on sisältä kunnossa.