• Honda ST 1300 Pan European

  • Mercedes-Benz GLC 250d

  • Scania LBS 141

  • Scania T 142

  • Genealogia

Tarkoitus on 141:n päälle asentaa vaihtolavalaitteet. Facebookissa huutelin josko joku tietäisi jossain halvat 16 tonnin vehkeet. Heti tulikin vihje että Lohjalla on loppuunajetun nakkikoppi-Sisun päällä vehkeet jotka saattaisi olla myynnissä. Soittelin ja kaveri vastasi että miksikäs ei mutta hän ensin koittaa jos joku kaurahattu ostaisi koko auton tekisi siitä vaikka kärryt traktorin perään. Soittelin parin viikon jälkeen uudelleen ja ei ollut saanut myytyä ja lupasin ostaa pois. Heillä oli töissä joku kesäpoika ja hän oli laitteet irroittanut jo pois kun menin hakemaan. Piti vielä ottaa hieman lisää pois jotta sain mahtumaan 110:n lavan sisäpuolelle: poltettiin painesäiliö pois ja puskurin toinen puoli. Setissä on kaikki mukana: itse laite, pumppu, venttiilistö, öljysäiliö ja kaikki putket. Nosturilla lavalle ja kohti Loimaata.

Laitteisto "poltettuna" irti Sisun päältä. Tässä ei ole kokonaista apurunkoa vaan vain sieltä täältä kiinni. Nostosylinterit on sivuilla ja yksi apusylinteri keskellä. 

Laitteisto 110:n kyydissä lähdössä Loimaalle. 

 

Tarkoitus on rakentaa kokonainen apurunko jolloin tulee siistimmän näköinen ja siihen saa putket ja lokasuojat helpommin kiinni.