• Honda ST 1300 Pan European

  • Mercedes-Benz GLC 250d

  • Scania LBS 141

  • Scania T 142

  • Genealogia

Perjantai-iltana laitoin kamoja kasaan ja tein kaikenlaista valmistelua. Pahaksi onneksi en kuitenkaan käyttänyt pyörää.

Aamulla Olavi kävi heittämässä IBAF tarroja liimattavaksi ja porukkaa soitteli toivotellen hyvää matkaa. Aloin pikuua hiljaa pakkaamaan pyörää. Piti siinä sitten käynnistää pyörä, mutta wow-wow ja ei jaksa lähteä. Voi perhana. Viiime keväänä ostettu akku mutta ihan zippi. Tätä se on näiden geeliakkujen kanssa. Heti laturi päälle ja miettimään mitä tehdä. Varmaan se tuosta nyt lähtee mutta lähteekö aamuisin Venäjällä ? Murphy lain mukaan ei varmaan. Eikun soitto Storm Motor, onko kunnon Yuasa akkua ?  On => muutos suunnitelmaan ja Turun kautta Haminaan.

 Pyörä "atomeina" kun piti alkaa akkua lataamaan kesken valmistelujen.

Pikku hiljaa kaikki kasaan pyörän päälle. Vielä laitettiin Elville kamaa myyntiin Huuto.net, opeteltiin käyttämään uutta ruohonleikkuria jne. Porukkaa alkoi valua: Jasmin ja Otto, Pasi ja Merja. Piia ja Jussi kävivät jo aamulla ja Julia/Janette jäivät jo silloin paijkalle. Ajotamineet päälle, kuvia otettiin ja halailtiin. Ja sitten matkaan. Hienossa säässä kohti Storm Motor Turkua. Akku hyllystä ja pihalla vaihdoin heti uuden paikalle ja heitin vanhan tiskille takaisin.

 Akun vaihtotyö meneillään varjossa Stormin pihalla. Kaikki kamat piti taas purkaa.

 

Turusta hyvällä pössiksellä Vantaalle Hemohess-Shellille, jossa Ilpo ja australian vieraat oli paikalla. Vartin verran siinä juteltiin kuulumisia ja ihmeteltiin. Sen jälkeen Kuninkaantien ABC:lle, jossa piti tavata Hakki. Hän oli myöhässä ja sovittiin että jatkan matkaa ja tavataan Haminassa. Poikkesin vielä syömässä ABC Amiraalissa ja tankkasin samalla. Yöksi Haminan Matkakotiin, jonne Juhakin saapui vähän minun jälkeen. Hakki poikkesi morjestamassa ja tuomassa "piiput".

Täyteltiin rajalla tarvittavia papereita ja katseltiin huomisen reittiä. Aamupala sovittiin klo 07:00:ksi-