• Honda

  • Mercedes-Benz

  • Scania LBS 141

  • Scania LS 110

  • Genealogia

Purkaminen on edistynyt. Akkukotelo hitsattu ja painesäiliöt maalattu. Ilmanpuhdistaja olikin yllättävän ruostunut, koko alareuna ihan haperoa ja pari muuta kämmenen kokoista paikkaa tarvitaan. Pitää nyt hiekkapuhaltaa se ensin niin näkee paremmin kaikki vauriot. Puskurin irroitin myös: kaikki pultit tajuttoman piukassa ja itse puskuri on aika ohutta materiaalia (kun vertaa esim. 141). Vakavasti pitää harkita kokonaan uuden ostamista. Telin jarrukellot oli molemmat vaihtokunnossa. UUdet löytyy helposti, mutta joutuu putkituksen kanssa kikkailemaan koska vanhat on tuumaisilla kierteilla ja uudet millisillä. Lisäksi akseli on paljon paksumpi uudessa, vanha haarukka ei sovi. 

Tankin purin pois ja virittelin tilalle väliaikaisen tankin öljykanisterista. 

 Ylin säiliö maalauksen jälkeen kiinni. Oikea panta on ainoa käyttökelpoinen alkuperäisistä ja vasemmalla on uusi itse tehty ruostumattomasta teräksestä. 

Kaikki painesäiliöt takaisin ja akut viritetty väliaikaisesti maalarille vientiä varten. 

Puskuri irrotettuna. Pultit oli piukassa, melkein kaikki piti katkoa rälläkällä. Materiaali on aika ohutta, samoin noi sivutuet. 

Telin jarrukellot oli ihan finaalissa. Uudet tulee. 

Väliaikainen tankki viritettynä. Hankin ylimääräisen banjon ja se pultilla kiinni alkuperäiseen niin sai kytkettyä jatkopalan.