• Honda ST 1300 Pan European

  • Mercedes-Benz GLC 250d

  • Scania LBS 141

  • Scania T 142

  • Genealogia

Hytti tuli maalauksesta toukokuun lopulla. Hieman on maalipinnassa sanomista, mutta näillä mennään. Tosi edullinen oli. Heti vauhdilla kasaamaan osia kiinni. Tein myös auton katon kilpikotelon itse. Särmäri teki ruostumattomasta profiilin, johon itse taivuttelin päädyt ja kiinnitin pop-niiteillä. Lisäksi "kiskot" kilven kiinnitystä varten. Itse kilpikotelo suoraan kiinni kattotelineeseen. Valoja ei vielä ole. 

Kun olin saanut auton suhteellisen kasaan, tein sillä koeajoa. Testasin kipin ja vaihtolavalaiteen toimintaa: pienen ilmausharjoituksen jälkeen kaikki alkoi toimia. Pumppu on aika tehokas, öljysäiliössä käy tyhjäkäynnillä melkoinen pyörre. Hyvä on nyt se, että pumppu on kiinni suoraan moottorissa: lavan pudotus on helppoa kun voi koko ajan kelata vaijeria auki ja samalla kytkimellä siirtää autoa. Sinällään ajossa auto toimi hienosti ja simpukan kiristys paransi ajo-ominaisuuksia sen verran että nyt se on kohtalainen ajettava (= ei 141:n veroinen). 

Jarru on olleet aika tehottomat. Nyt rasitin niitä muutamalla paniikkijarrutuksella oikein kunnolla => paremmin tuli tuntoa. Pihalla kun soralla testailin niin kävi ilmi että vetosen oikealla puolella ei ole jarruja lainkaan. Luultavasti jarruräikkä on pettänyt. 

 

Juuri maalarilta tulleena. 

 

Tässä jo aika paljon koottuna. 

 

Koeajolla. Tässä on jo paikalla kattokilpi, tosin ilman tekstiä.